Handelsbetingelser

   Ved anvendelse Gældende fra 01. juli 2022

Generelle oplysninger

Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS

CVR, nr.43191411

Strandgården 108, 2680  Solrød strande

Skriv til os på kontakt@my-creme.dk

Telefon +45 60 51 53 65

1. Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS med information om, at vi har afsendt varen.

2. Betaling

På my-creme.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, ApplePay GooglePay, PayPal og Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS Gavekort.

I forbindelse med at betalingstransaktionen gennemføres, vil dine betalingsoplysninger blive gemt, indtil de enkelte betalingstransaktioner er gået igennem. Alle transaktioner er i DKK idet vi kun handler inden for Danmarks grænser fraset Grønland og Færørene.

Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS samarbejdspartner som er Bambora, Stripe og PayPal. Oplysningerne opbevares derfor i et sikkert miljø og lever op til internationale sikkerhedsstandarder, indtil betalingstransaktionerne er gennemført. Stripe trækker beløbet på kundens betalingskort med det samme. Bambora og PayPal reserverer beløbet på kundens betalingskort og beløbet bliver trukket når ordren gennemføres hos Mea-Vitacare ApS / My Creme by Nature ApS.

Når du anvender betalingskort på my-creme.dk, er det kun Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS  samarbejdspartner, og ikke Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS, som får adgang til kortoplysningerne. Behandling af dine kortoplysninger er derfor alene en sag mellem dig og Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS betalings samarbejdspartner.

3. Levering 

Vi tilbyder levering gennem GLS til pakkeshop eller afhentning lokalt hos Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS. Vi bestræber os på at levere inden 1-4 arbejdsdage og sender den samlede ordre.

Vi leverer kun til Danmark, dog ikke Grønland og Færørene.

4. Fortrydelses- og reklamationsret

Du kan returnere varerne inden for 14 dage fra du har modtaget varen såfremt den er hel og i ubrudt stand eller varen er defekt. Ved fortrydelse af købet betaler du selv for returfragten.

Du skal sende os en meddelelse inden for de 14 dage på kontakt@my-creme.dk og tydeligt fortælle os, at du ønsker at fortryde dit køb eller angive hvad der er defekt ved varen du har modtaget. Ved defekt vare vil vi bede om et vedhæftet foto af varen så vi kan se defekten. Husk at oplyse dit fakturanummer.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage pakken.

5. Returnering

Ved fortrydelse af købet skal du sende varen retur til os inden for de 14 dage efter at du har modtaget varen. Medsend en kopi af din faktura.

Medfølgende vareprøver må gerne beholdes.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

6. Undtagelser fra fortrydelsesretten

* Gavekort

* Du mister fortrydelsesretten hvis du bryder forseglingen på varen da disse af hygiejniske årsager ikke længere vil være egnet til at blive returneret.

* Er varen beskadiget under transporten når du modtager varen, så send et billede til os lige efter modtagelsen med fakturanummer og emballage. Så kan vi efter vurdering sende en erstatnings vare til dig hvor vi betaler fragt omkostningerne.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

7. Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler beløbet for varen fraset transportudgifter så snart vi har modtaget varen retur og denne modtages af os i uanbrudt og hel stand.

8. Persondata politik

For at kunne indgå en købs aftale med Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS, har vi brug for følgende data:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Email
  • Oplysninger om hvad du har købt

Vi behandler oplysningerne med det formål, at kunne levere varen til dig og behandle henvendelser vedrørende din ordre.

Behandlingen af data sker efter vores regler om Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS  privatlivs politik som du kan læse mere om her.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Mea-Vitacare Aps /My Creme by Nature ApS tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.