Om My Creme

Altid naturlige råvarer for en naturlig effekt.

Vores historie

Vores produkter opstod af et behov og et ønske om at gøre en forskel – både for dem der bruger vores produkter og moder jord.

Fra problemer til opskrifter

Huden er et af vores helt store organer. Den har stor indflydelse på vores velbefindende, fremtoning over for andre og vores sundhed. Den har igennem tiderne fået mange miljømæssige påvirkninger både fra luften og alt det vi smører den ind i. Den er et skjold for vira og bakterier og udgør en stor del af vores forsvar mod sygdom. Derfor skal vi passe godt på den.

Det kræver en god hudpleje og den skal være så naturlig som mulig. Derfor er alle My Creme by Nature´s produkter udviklet til den daglige pleje af huden så den kan blive ved med at være det gode skjold mod infektion og miljømæssig påvirkning. Samtidig med ønsket om at levere et produkt, der ikke er hormonforstyrrende, indeholder unødvendig kemi eller andet som kroppen og sindet ikke profiterer af.

 

Ønsket om at gøre en forskel

Vores skønheds produkter er udviklet med nøje udvalgte og så rene råvarer som muligt. Vi anvender ikke unødvendige tilsætningsstoffer for at gøre kostprisen billigere men bestræber os på, at de  ingredienser vi anvender, har hver deres funktion med din sundhed for øje.

Vi bestræber os på at anvende hurtigt reproducerbare råstoffer som muligt og går meget op i, at vores råvarer kan indgå cirkulært mellem råvare, produktion, anvendelse og genanvendelse, så vi passer på naturen og dig. 

Gennem butters, olie og essentielle olier bringer vi naturen ind i dit hjem. Giver dig noget af det som vi oplever som et gode og kan hjælpe til med, at give dig en strålende velplejet hud  og ikke mindst bringe dig velvære. Du får duften af skønne olier, butters og essentielle olier sendt lige ind ad døren, der kan medvirke til gode psykiske balancer og som har været anvendt i skønhedsprodukter gennem århundreder. De essentielle olier er kendt bla. gennem aromaterapi ud over, at de i naturterapien stadig bliver og har været anvendt som lægeplanter dog uden at vores produkter er medicinske produkter.

 

Vores mantra

“Vi passer på dig og moder jord”

Fra grunden

Vores grundlægger

Vores grundlægger Charlotte Bagge er oprindeligt uddannet som sygeplejerske med speciale inden for intensiv sygepleje. Hun har arbejdet både i Norge og Grønland foruden mere end 20 år i Danmark. Derved har hun et grundlæggende og dybt kendskab til kroppen, psyken og det der følger med i  at være i verden.

Tilbage i 2013 åbnede hun sideløbende med sygeplejen, sin klinik Mea Vita Care inden for alternativ behandling. Her har hun uddannet sig og arbejdet med Healing, Bach Blomster terapi, Access Bars®, Akupunktur til smertebehandling, Raindrop aromaterapi ved Young Living samt Laser behandling af akutte og kroniske skader.

At arbejde med det alternative har gennem årene givet en spirituel udvikling og derved også en mere animistisk retning i tilgangen til livet. Da denne retning for alvor tog fat i 2019 begyndte trangen også til, at gøre noget godt for vores alles moder jord samt alle dem der lever på og af hende.  Så det der startede med energimedicin gennem Bach blomster udviklede sig til en dyb interesse inden for urter og deres medicinske egenskaber med det perspektiv, at vi er alle forbundet. Bag dette ligger også hele den viden der er opbygget gennem det mangeårige arbejde i det etablerede sundhedsvæsen.

Da Charlotte begyndte at eksperimentere med cremer og olier startede hun med selv, at sanke urter i lokale skove og andre naturområde. Omdanne disse til olier og urteinfussioner som i dag danner grundlag for opskrifterne nu bare som standardiserede råvarer. Cremerne blev foræret væk i værtindegaver og efterhånden kom der forespørgsler til specifikke cremer. Derved har sortimentet udvidet sig stille og roligt.  

En af de ting Charlotte har bragt med sig fra sundhedsvæsnet er, hvor stort et behov der er for at passe godt på vores hud. Det handler ikke kun om vores fremtoning over for andre men også vores sundhed og velvære generelt. En uplejet hud, sår, acne, eksem eller andet kan være en kilde til infektioner og dårligt selvværd.

Det der startede i det små ud fra tanken om, at vi helt ned på celle niveau er en del af naturen og indgår i dens livscyklus til valget om, at bidrage med at tage vare på familiens og moder jords sundhed har resulteret i skønhedsprodukter til berigelse for alle. Produkter der er udviklet med vigtigheden i, at komme tilbage til naturen, finde ro og grounding i den urkraft som naturen indeholder. 

Founder
Splash screen

By Nature

Vores skønhedsprodukter er altid lavet kun med naturligt forekommende ingredienser for en ren og naturlig effekt.

Vi vil gerne levere følelsen af high-end skønhedsprodukter med de bedste og reneste råvarer til rimelige priser så alle kan være med.

Hvad andre siger

Jeg har haft rødme i ansigtet i flere måneder før jeg startede med din creme og det er kun blevet bedre. Faktisk meget bedre. Før var det udbredt rødme og det er nu kun omkring urenhederne.

Maja, 34 år

Fin hårolie. Dufter godt. Kan bruges i kort hår som balsam hvor håret bliver blødt. 

Annette H, 46 år

Lækreprodukter og hurtig levering.

Mads, 28 år

Når man bruger shampooen breder der sig en dejlig duft af Spa.

Birgitte B, 53 år

Øjencremen er så lækker. Dupper den på et par gange om dagen når jeg skal være god ved mig selv.

Tina K, 58 år

Håndcremen dufter dejligt og fedter ikke.

Erling N, 78 år