Baby

Baby -bade og kropsolie
♥ Optages let af huden
♥ Duft fri
♥ fugter, smidiggør og plejer
♥ 100% naturlig
♥ Bionedbrydelig
♥ Vegansk

kr. 229,00

9 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt detaljer

Baby bade- og kropsolie

-Mild og skånsom olie til babys hud

Baby olien er en let og nærende olie, rig på vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, som er kendt for at have beroligende og fugtgivende egenskaber, der kan bidrage til at opretholde hudens elasticitet, mindske rødme og forhindre udtørring. Olierne er hver især kendt for at være velegnet til babys hud.

Anbefales til alle hudtyper og især avocadoolien er kendt for at hjælpe hud der er udfordret af rødme, eksem og tørhed hvor Rød Camelia olie har en regenererende egenskab. Samlet set er Baby bade- og kropsolie ideel til at pleje og beskytte babys sarte hud. Alle olierne bidrager til at, berolige og nære huden samtidig med at det opretholder hudens naturlige fugtbalance.

Baby olien kan også anvendes til resten af familien eks. mors mave under graviditeten for at holde huden smidig og forebygge strækmærker, til daglig pleje af bleområdet efter huden er renset, som kropsolie generelt på fugtet hud, maseret ind i hovedbunden ved fjernelse af arp eller hvad du har behov for.

Rene naturlige olier uden tilsat duft eller konserveringsmiddel.

Indhold

150 ml..

Ingredienser

Klik på de enkelte ingredienser for at læse mere om dem. Helianthus Annuus Seed Oil (Solsikkeolie), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandelolie), Persea Gratissima Oil (Avocadoolie), Cameliia Ofeifera Seed Oil (Rød Camelia olie), Ricinus Communis Seed Oil (Risinus/Castor olie), Argania Sponosa Kernel Oil (Arganolie), Tocopherol - Helianthus Annuus Seed Oil (E-vitamin)

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret