Lipbalm

Lipbalm
♥ Til tørre læber
♥ Med essentielle olier
♥ Lindrer, fugter og beskytter
♥ Duft og smag af pebermynte. appelsin og kakao
♥ Antibakterielle egenskaber
♥ Antioxidante egenskaber

kr. 99,00

19 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt detaljer

Lipbalm

-Lipbalm til tørre læber.

Lipbalm indeholder bla. kakaobutter, pebermynteolie og appelsinolie hvilket gør den til en fugtgivende og nærende balsam specielt designet til at pleje og beskytte læberne.

Kakao smør er kendt for sin høje koncentration af naturlige fedtsyrer, hvilket gør det meget fugtgivende og nærende. Det hjælper med at forhindre tab af fugt og holde læberne bløde og glatte.

Pebermynteolie tilføjer en behagelig kølende fornemmelse på læberne, samtidig med at det har naturlige antibakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at holde læberne fri for bakterier og infektioner.

Appelsinolie giver en skøn duft og smag til læbebalsamen. Både apelsinolien og Magnolia Bark Ekstrakt giver tilsammen stærke antioxidante egenskaber som forstærker hjælpne med at beskytte læberne mod skadelige frie radikaler og miljømæssig stress.

Sammen skaber disse ingredienser en læbebalsam, der ikke kun nærer og beskytter læberne, men også efterlader en behagelig duft og smag. Den er ideel til at bruge året rundt for at holde læberne sunde og velplejede.

Indhold

5 ml...

Ingredienser

Klik på de enkelte ingredienser for at læse mere om dem.

Butyrospermum Parkii Butter (Sheabutter), Theobroma Cacao Seed Butter (Kakaobutter), Simmondsoa Chinensis Seed Oil (Jojobaolie), Cocos Nucifera Oil (Kokosolie), *Citrus Sinensis Peel Oil (Sweet Orange Oil), Magnolia Officinalis Bark Extract (Magnolia Bark Ekstrakt), Tocoperol Helianthus Annuus Seed Oil ( E-vitamin), *Mentha Piperita Leaf Oil (Pebermynte Olie)

*Citral, Linalool, Lomonene

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret