Øjenserum

En øjenserum der er:

♥ Fyldt med antioxidanter

♥  Anti age

♥  Naturlig duft fra olier

♥ Vegansk

♥ Bionedbrydelig

kr. 169,00

34 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt detaljer

Øjenserum mod mørke rander, puffy eyes og fine linjer.

Duft- og nøddefri øjenserum i serien NaturligVis til den fine hud omkring øjnene.

Øjenserum har en udpræget antioxidant effekt og indeholder høje koncentrationer af essentielle fedtsyrer, oliesyre og linolsyre samt omega 6 & 3 fedtsyrer (også kendt som vitamin F). Den indeholder olier, der er kendt for at fremme cirkulation, reparerer samt medvirke til dannelse af nye celler. Alt sammen for at forbedre hudens udseende. Øjenserum indeholder endvidere Retinyl Palmitate (vitamin A palmitate). Vitamin A (retinol) er kendt for sine egenskaber mod fine liner.

Olien giver glød til tør og dehydreret hud  samt har ingredienser der er kendt for at virke opstrammende på huden i øjenomgivelserne.

TIPS! En dråbe er nok til to øjne. Benytter du Øjenserum om dagen så kom det kun rundt om øjenomgivelserne. Især hvis du anvender kontaktlinser. Til natten kan du sagtens komme serummen på øjenlåget også, men det trænger igennem og kan godt give følsen af en lidt fedtet hinde på øjet. Er god til massage af øjenomgivelserne.

 

Indhold

10 ml

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret