Saltvand Spray

Saltvand Spray til håret

♥ Giver let hold

♥ Med Brændenælde og Epsom salt

♥ Fyldt med mineraler

♥ Plejer hår og hovedbund

♥ Glans

kr. 199,00

6 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt detaljer

Saltvand Spray

Vores Saltvand Spray er primært lavet til håret og er spræng fyldt med mineraler, både fra Epsom salten og fra Brændenælden. Den giver et let hold og virker ikke udtørende men er også rigtig god til hovedbunden. Orangeblomst giver en dejlig glans til håret og Glycerin har fugtbevarende egenskaber.

På grund af den store mængde Epsom salt, vil den også kunne anvendes på andre områder. Epsom salt er magnesiumsulfat og er kendt for mange gode egenskaber. Den anvendes ofte som badesalt. Egenskaberne er bla. at berolige nervesysstemt og reducere uro i ben og muskulatur. Den er kendt for at virke helende også på Psoriasis, Atopisk Dermatit, Rosacea, tør hud og andre urenheder i huden.

Brændenælden indeholder rigtig mange forskellige mineraler og er nordens super urt. Den indholder naturligt silicium og bidrager til, at vedligeholde hår, negle, hud og knogler. Samtidig er den fyldt med både A-, B- , C- og D-vitamin, jern og kalium hvorfor den også har været anvendt fra tidligere tider som ernæringskilde.

Indhold

200 ml

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret