Shampoo

Shampoo med essentielle olier

♥ Giver glans

♥ Med brændenælde

♥ Drøj i brug pga. koncentreret formel

♥ Til alle hårtyper

♥ ph 4,5

 

kr. 239,00

22 på lager

Produkt detaljer

Mild Urteshampoo med brændenælde.

Plejer hår og hårbund.

Brændenælde indeholder en stor mængde mineraler og er danmarks superurt. Den har været anvendt til mange sygdomme gennem tiden og er indholdsrig på vitaminer, mineralerne og antioxidanter som  A- og C vitamin, kalium, natrium, jern, fosfor og silicium samt flavonoider, der virker inflammations hæmmende.

Cederwood oil er kendt for sin virkning mod hårtab. Lavendeolie og Rosmarinolie er begge kendt for deres sårhelende og beroligende effekt. De er derfor anvendelige ved tør hovedbund.

Velegnet til sensitiv hovedbund og kan anvendes til alle hårtyper.

En ph på 4,5 lukker håret og er således god ved behandlet hår.

TIPS! Du behøver ikke mere end en teskefuld af gangen også til langt hår. Vask altid håret to gange og kun hovedbunden første gang. Er dit hår eller hovedbund fedtet så skummer sæben ikke meget men tag ikke fejl. Den renser! Anden gang du kommer sæbe i håret, får du den mest vidunderlige skum. Sæben føles blød og cremet lige når det kommer i håret men vil skumme op med lidt vand. Hvis du har langt hår, så vask hovedbunden først, både første og anden gang du kommer sæbe i håret, for så at trække sæben ned i det lange hår. Sæben kan med fordel benyttes på resten af kroppen også.

 

Indhold

200 ml
åde

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vær med i vores Kundeklub

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret