Shampoo

(2 kundeanmeldelser)

Luksus Shampoo med brændenælde og essentielle olier

♥ Giver glans

♥ Med brændenælde

♥ Koncentreret

♥ Til alle hårtyper

♥ ph 4,5

 

kr. 219,00

14 på lager

Produkt detaljer

Mild luksus shampoo med brændenælde.

Shampooen er til alle hårtyper. Den plejer hår og hårbund uden at udtørre. Indeholder essentielle olier der er med til at pleje hovedbunden.

Brændenælde indeholder en stor mængde mineraler og er danmarks superurt. Den har været anvendt til mange sygdomme gennem tiden og er indholdsrig på vitaminer, mineralerne og antioxidanter som  A- og C vitamin, kalium, natrium, jern, fosfor og silicium samt flavonoider, der virker inflammations hæmmende.

Cederwood oil er kendt for sin virkning mod hårtab. Lavendeolie og Rosmarinolie er begge kendt for deres sårhelende og beroligende effekt. De er derfor anvendelige ved tør hovedbund.

Velegnet til sensitiv hovedbund og kan anvendes til alle hårtyper.

En ph på 4,5 lukker håret og er således god ved behandlet hår.

TIPS! Du behøver ikke mere end en teskefuld af gangen også til langt hår. Vask altid håret to gange og kun hovedbunden første gang. Er dit hår eller hovedbund fedtet så skummer sæben ikke meget men tag ikke fejl. Den renser! Anden gang du kommer sæbe i håret, får du den mest vidunderlige skum. Sæben føles blød og cremet lige når det kommer i håret men vil skumme op med lidt vand. Sæben kan med fordel benyttes på resten af kroppen også.

 

Indhold

200 ml

Anmeldelser
  1. tina hemmingsen

    Er vild med denne shampoo. Efter få vaske har mit hår fået nyt liv både hvad angår farverne som træder tydeligere frem og mine naturlige krøller som også er blevet meget tydeligere.

  2. BB

    Lækker plejende shampoo til hår og hovedbund, super velduftende

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret