Unicorn shampoo

♥ Allergenfri

♥ Tårefri

♥ Koncentreret

♥ 100% bionedbrydelig

♥ Til hele familien også baby

♥ Til alle hårtyper

kr. 179,00

9 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt detaljer

Unicorn shampoo

NaturligVis -tårefri

En super lækker mild og koncentrerede shampoo der kan anvendes fra den mindste til den største. Den er en del af My Creme by Natures plejeprodukter der her helt uden allergener og kan derfor anvendes af børn, allergikere, gravide eller den der ønsker et helt naturligt produkt.

Unicorn shampoo giver et super lækkert og blødt skum med en svag duft af vanilje. Sæben kan anvendes over hele kroppen hvor den vasker mildt. Unicorn shampoo kan tages med ud i naturen eller udendørsbadet da den er 100% bionedbrydelig.

TIP! Brug en teskefuld til at vaske hovedbunden 1. gang og der efter en teskefuld til hovedbund og resten af håret hvis det er langt. Den skum der fremkommer efter 2 vask anvendes til resten af kroppen også da der er rigeligt af den.

Indhold

200 ml

Ingredienser

Klik på de enkelte ingredienser for at læse mere om dem.

Aqua (Vand),  Aqua & Sodium Lauryl Methyl Isethionate & Cocamidopropyl Betaine & Sodium Methyl Oleoyl Taurate & Lauryl Glycosides & Coco-Glucosides (SufraLux Ultra Mild), Phenoxyethamol & Ethylhexylglycerin (ChemiKons PE), Vanille Natural (Vanilje Natûrlic PÖ)

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret