Urteshampoo

♥ Allergenfri

♥ 100% bionedbrydelig

♥ Koncentreret

♥ Rig på mineraler

♥ Beskytter farvet hår

♥ Til alle hårtyper

 

kr. 179,00

14 på lager (kan bestilles som restordre)

Produkt detaljer

Urteshampoo

NaturligVis -med brændenælde

Denne lækre koncentrerede urteshampoo er en del af My Creme by Natures plejeprodukter der her helt uden allergener og kan derfor anvendes af allergikere, gravide eller den der ønsker et helt naturligt produkt.

Urteshampoo giver et super lækkert og blødt skum, der kan anvendes over hele kroppen. Den vasker mildt og kan tages med ud i naturen eller udendørsbadet da den er 100% bionedbrydelig.

Brændenælde indeholder en stor mængde mineraler og er Danmarks superurt. Den har været anvendt til mange sygdomme gennem tiden og er indholdsrig på vitaminer, mineralerne og antioxidanter som  A- og C vitamin, kalium, natrium, jern, fosfor og silicium samt flavonoider der virker inflamations hæmmende.

Ingen tilsatte duftstoffer. Ph er lagt ned på 4,5 så den lukker håret og beskytter derfor farvet hår.

 

TIP! Brug en teskefuld til at vaske hovedbunden 1. gang og der efter en teskefuld til hovedbund og resten af håret hvis det er langt. Den skum der fremkommer efter 2 vask anvendes til resten af kroppen også da der er rigeligt af den.

Indhold

200 ml

Ingredienser

Klik på de enkelte ingredienser for at læse mere om dem.

Aqua (Vand),  Sodium Coco Sulfate (SCS), Propylene Glucol & Urtica Dioica Leaf Extract, Coco-Glucoside & Glyceryl Oleate (Lamesoft PO), Maris Salt (Seawater Concentrate), Goco Glucosid, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin (ChemiKons PE 9010) Xantan Gum (Chosperderm®)

Anmeldelser

Der er endnu ingen anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi vil elske hvis du er med ombord!

Tilmeld dig vores kundeklub og få nyheder på mail.

Få alle vores nyhedder direkte i din mailboks. Det er her du vil lære mere om vores produkter og få tilbud. Vi spamer ikke men skriver når vi har noget på hjertet.

Fordelene for dig

  • VIP tyvstart til udsalg
  • Nyhedsbreve med medlemstilbud
  • Være den først at vide når nye produkter er lanceret