Vores Essentielle Olier

Altid naturlige råvarer for en naturlig effekt.

Hvordan vi gør en forskel

Det er vigtig for os at vores produkter gøre en forskel for dig, men det er lige så vigtigt at de gøre en forskel for Jorden.

Vores mantra

“Vi passer på dig og moder jord”

Vores produkter har udgangspunkt i, at de skal være så naturlige som muligt. De skal være virksomme men samtidig kunne gives tilbage til natruren. Vi gør meget ud af, at vælge den bedste kvalitet af bæredygtige og hurtigt reproducerbare råvarer. Der er ikke nogen overflødig emballage og den er 100% genanvendelig. 

 

Naturligt

Vi bruger kun naturligt forekommende og bionedbrydelige ingredienser.

Blid

Vores hudpleje produkter er blide og uden unødige tilsætnings stoffer.

Effektivt

Du får effektivt hudpleje med kun få koncentrerede, høj kvalitets produkter.

Rosenblade, kanel og flaske til eo

Hvorfor benytter vi Essentielle Olier

 Vi har en grundlæggende tro på og viden om, at den moderne medicin ligger til grund på studier om tidligere anvendte lægeplanter.  

Det er planter der besidder en kraft og visdom som kan komme os til gode under anvendelse i vores skønhedsprodukter. Lige som lægesalver har gjort det i en menneskealder.

Olierne er nøje udvalgte for deres egenskaber som helende,  antibakterielle, antivirale, plejende, cellefornyende, ar reducerende m.v. men uden at være det vi i dag anser for, at være lægemidler.

Olierne er ikke potenseret gennem industriel forarbejdning ud over destillering hvor der derfor er olie fra måske flere tusind planter i få milliliter olie. Derfor er det meget kraftfulde olier der indeholder hele planten og ikke kun en bestemt aktiv part der er skilt ud og høj potenseret som i lægemidler.

Hver olie har sin egen duft og den påvirker vores limbiske system – centret for vores følelser. Dufte kan vække følelser og minder om bestemte begivenheder men de kan også give os grounding og ro. Olierne kan være stemnings opløftende og stemnings afbalancerende, afslappende, fremme søvn osv. lige som det er kendt gennem eks. aroma terapi.

Vi er meget taknemmelige for hver plante i vores olier der bidrager til vores skønhed og velvære.

 

 

Hvordan udvælger vi vores olier?

Alle vores olier er økologisk fremstillet. Vi udvælger olier specielt til hver enkelt produkt ud fra hvilen egenskaber olien besidder og hvad vi ønsker at creme skal kunne gøre for dig. 

Har vi valgt olierne fordi de dufter godt?

Både ja og nej. I vores skønhedsprodukter er olierne udelukkende valgt efter deres medicinske egenskaber. Det betyder, at hver creme har sin egen duft uden nogen form for maskering.

I vores Bodylotions, håndcreme, Facemist til ham og Hårbalsam har vi tilsat skønne olier af eks. Bergamot, Ylan Ylang, Viol, Jasmin men de har også deres berettigelse ud fra deres egenskaber.

Må alle bruge cremer med essentielle olier?

Til det er svaret nej. Ved du at du er allergisk for nogen af indholdsstofferne så anbefaler vi selvfølgelig ikke, at du benytter dig af dem.  Samtidig anbefaler vi ikke essentielle olier til børn under 4 år. 

Dog indeholder vores skønhedsprodukter generelt under 1% essentielle olier og ligger derved under grænsen for det anbefalede for at udvikle allergi. Enkelte produkter som Muskel salven indeholder mere end 1% essentielle olier.

I stedet for har vi udviklet produktlinjen Naturli vis som kan bruges af alle uanset alder, graviditet m.v.

 

Splash screen
Naturligvis logo

Vores NaturligVis sortiment er helt uden tilsætning af parfume og er specielt velegnet til dig med sensitiv hud. Serien består af milde plejeprodukter med rene olier og butters. Kan du ikke tåle dufte, er gravid eller blot har en følsom hud, så er denne serie måske noget for dig.

Hvad andre siger

Jeg har haft rødme i ansigtet i flere måneder før jeg startede med din creme og det er kun blevet bedre. Faktisk meget bedre. Før var det udbredt rødme og det er nu kun omkring urenhederne.

Maja, 34 år

Fin hårolie. Dufter godt. Kan bruges i kort hår som balsam hvor håret bliver blødt. 

Annette H, 46 år

Lækreprodukter og hurtig levering.

Mads, 28 år

Når man bruger shampooen breder der sig en dejlig duft af Spa.

Birgitte B, 53 år

Øjencremen er så lækker. Dupper den på et par gange om dagen når jeg skal være god ved mig selv.

Tina K, 58 år

Håndcremen dufter dejligt og fedter ikke.

Erling N, 78 år